Spor Bilimleri Fakültesi'nden KASKF'ye Ziyaret

11 Ağustos 2022 Perşembe

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tuna Uslu, Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Serkan Esen ve Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Esin Esra Erturan Öğüt Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sayın Murat Aydın’ı makamında ziyaret etti. 7405 sayılı yeni spor yasasının kulüplere etkisi üzerine yapılan karşılıklı istişareye ilave olarak Doç. Dr. Esin Esra Erturan Öğüt “Amatör Spor Kulüplerinde Etkili Yönetim” isimli kitabını Sayın Aydın’a takdim etti. Kız ve erkek çocuklarına yönelik futbol temelli bir projenin de temellerinin atıldığı toplantı Eylül ayında tekrarlanmak üzere son buldu.

FBÜ Öğrencileri İçin Uygun Yurt Seçenekleri!

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS MUAFİYET SINAVLARI BİLGİLENDİRMESİ

20-23 Yeterlilik Sınav Sonucu ve Ek kontenjan Sınav Duyurusu Hk.

Spor Bilimleri Fakültesi 3. Ek Özel Yetenek Sınavları Kayıtları Başladı!

6. Ulusal, 2. Uluslararası Temel Hemşirelik Bakımı Kongresi İkincilik Ödülü!