Eczacılık Fakültesi 2. Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleştirildi.

08 January 2024 Monday

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında Fakültemize kaydolan 1. Sınıf Türkçe ve İngilizce programı öğrencilerine düzenlenen 2. Beyaz Önlük Giyme Töreni 27 Aralık 2023 günü Fenerbahçe Üniversitesi B Blok Konferans Salonunda, Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Fatma Kanca, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Yıldırım Üçtuğ, Geçmiş Dönem Sağlık Bakanı Ecz. Kazım Dinç, Pharmatic Girişimci Eczacılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Şule Dilek Yağcı Tüysüz, İVEK Kurucu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ecz. Mücahit İnanç, Eczacılık Fakültesi öğretim üyeleri, idari personeli, öğrenciler ve velilerin katılımı ile gerçekleşmiştir. ECZAKDER Başkanı, Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Arman Üvey, Eczacılık Fakülteleri Dekanları, Fakülte Stratejik Plan Komisyon Üyeleri Dış Paydaşlarının tebrikleri okunduğu tören, Dekanımız Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel, Üniversite Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Fatma Kanca ve Geçmiş Dönem Sağlık Bakanı Ecz. Kazım Dinç’in açılış konuşmaları ile devam etmiştir. Tören, Pharmanio Şirket Kurucu ortakları Ecz. Ömrüm Ergüven’in “Eczacılığın Algoritması: Üretkenlik” ve Ecz. Sefa Mumay’ın “Eczacılığı Yeniden Kurgulamak: Hayal Peşinde Koşan Bir Tarafımız Var” konulu açılış dersi ile devam etmiştir. Açılış dersi sonrasında Türkçe programına en yüksek ÖSYS puanı ile giren birinci, ikinci ve üçüncü olarak girmeye hak kazanan sırasıyla Ali Caner Kavut, Zehra Dok ve Betül Şahin’i ve İngilizce programına birinci olarak girmeye hak kazanan Betül Ay’a tebrik belgesi Rektörümüz tarafından takdim edilmiştir. Törene katılan protokol, anabilim dalı başkanları ve öğretim üyeleri mesleğe ilk adım atan öğrencilerimize önlüklerini giydirmişlerdir. Tören toplu resim çekimi ve fuaye alanında sunulan ikramlar ile sona ermiştir.

2. Beyaz Önlük Giyme Töreni Youtube videosu için tıklayınız

Habere Ait Görseller

Dünya üniversite sıralama kuruluşu Times Higher Education (THE) tarafından 2019 yılında geliştirilen ‘’THE Impact’’ sıralama sisteminde geçtiğimiz yıl yer almaya başlayan üniversitemiz, bu yıl da yeni kategorilerde sıralamaya girme

Zenica Üniversitesi İle İkili İş Birliği Protokolü İmzalandı!

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhale İlanı

01 Temmuz - 05 Temmuz Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları