İletişim Fakültesi Oryantasyon Toplantısı Duyurusu

28 Eylül 2023 Saat 11:08

Sevgili Öğrencilerimiz, Üniversitemize hoş geldiniz! Lisans eğitiminiz boyunca ihtiyaç duyabileceğiniz konularda bilgilendirmelerin paylaşılacağı oryantasyon toplantısı bilgileri aşağıda yer almaktadır;

SHMYO Öğrencileri Oryantasyon Programları

28 Eylül 2023 Saat 10:34

SHMYO Öğrencileri Oryantasyon Programları

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Oryantasyon Toplantısı

27 Eylül 2023 Saat 11:57

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Oryantasyon Toplantısı

Eczacılık Fakültesi Oryantasyon Toplantısı Duyuru

27 Eylül 2023 Saat 11:42

Değerli Öğrencilerimiz, Üniversitemize hoş geldiniz. 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı derslerimiz 2 Ekim 2023 Pazartesi günü başlayacaktır.

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Ön Değerlendirme Sonuçları

26 Eylül 2023 Saat 14:03

Spor Bilimleri Fakültesi Oryantasyon Toplantısı