Kalite Elçisi Eğitim Programı (KEP’24) Katılımı gerçekleşti.

15 Mart 2024 Saat 15:26

Kalite Elçisi Eğitim Programı (KEP’24) Katılımı gerçekleşti.

Eczacılık Fakültesi, Türkçe Programı 2. Sınıf Öğrencilerine Staj Bilgilendirme Toplantısı yapılmıştır.

15 Mart 2024 Saat 15:22

Yeşil Doğa-Beyaz Perde Buluşması Film Gösterimi

14 Mart 2024 Saat 15:39

Yeşil Doğa-Beyaz Perde Buluşması Film Gösterimi

Fenerbahçe Üniversitesi Edebiyat Kulübü Tevfik Fikret’in Aşiyan’da Bulunan Müze Evini Ziyaret Etti.

04 Mart 2024 Saat 14:16

Almanya’da Yaşam ve Kariyer

04 Mart 2024 Saat 13:37

Almanya’da Yaşam ve Kariyer

Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcısı, Prof. Dr. Azize ŞENER ''IV. Ulusal Eczacılık Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi'' ve "Eczacılık Fakülteleri Dekanlar Konseyi Olağan Toplantısı"na katılmıştır.

04 Mart 2024 Saat 13:14