Fenerbahçe Üniversitesi ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü İşbirliği ile Bağımlılıkla Mücadelede Konferansı

17 Ekim 2023 Saat 10:22

Milli Taekwondocu Sude Yaren Uzunçavdar, Taiyuan Grand Prix'sinde ikinci oldu!

12 Ekim 2023 Saat 17:08

Milli Taekwondocu Sude Yaren Uzunçavdar, Taiyuan Grand Prix'sinde ikinci oldu!

Akademisyenlerimiz En Etkili Bilim İnsanları Listesinde Yer Aldı.

12 Ekim 2023 Saat 10:52

Akademisyenlerimiz En Etkili Bilim İnsanları Listesinde Yer Aldı.

İstanbul Eczacı Odasına Ziyaret Gerçekleştirildi.

10 Ekim 2023 Saat 14:52

Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ş. Güniz KÜÇÜKGÜZEL ve Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Türkan YURDUN, Dr. Öğr. Üyesi Can AKPOLAT İstanbul Eczacı Odasına ziyaretlerini gerçekleştirdi.

TÜBİTAK Tarafından Dört Farklı Projemiz Desteklenmeye Hak Kazandı

06 Ekim 2023 Saat 14:41

TÜBİTAK Tarafından Dört Farklı Projemiz Desteklenmeye Hak Kazandı

Eczacılık Fakültesi Oryantasyon Programı yapıldı.

03 Ekim 2023 Saat 14:26

Eczacılık Fakültesi Oryantasyon Programı yapıldı, Eczacılıkta Mesleki Deneyimler konulu ilk ders Ecz.Şule Dilek Yağcı Tüysüz tarafından gerçekleştirildi.