15 Şubat 2023 Saat 15:43

HİSER Projesi “5448 Sayılı Hizmet İhracatının Tanımlanması, Sınıflandırılması ve Desteklenmesi Hakkında Karar” kapsamında üniversitelerin uluslararası pazarlarda rekabet gücünü arttırmayı hedefleyen bir projedir. Bu kapsamda, iht

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Akın LEVENT'ten , Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. M. Emin ARAT'a Nezaket Ziyareti

02 Şubat 2023 Saat 15:10

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Akın LEVENT, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. M. Emin ARAT'a nezaket ziyaretinde bulundu.

30 Ocak 2023 Saat 10:12

30 Ocak 2023 Saat 10:01