Bildiri Çağrısı – 2023 yılı 9. Dünya Kadın Çalışmaları Konferansı (WCWS 2023)

08 Aralık 2022 Saat 09:46

Fenerbahçe Üniversitesi'nin 11 – 12 Mayıs 2023 tarihleri arasında Bangkok, Tayland'da ve aynı anda çevrimiçi platformda düzenlenecek olan 2023 yılı 9. Dünya Kadın Çalışmaları Konferansı’nın (WCWS 2023) akademik ortağıdır.

Arş. Gör. Taylan Balcıoğlu'na Ödül

08 Aralık 2022 Saat 09:41

Antalya'da düzenlenen 20. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi'nde Spor Bilimleri Fakültesi Arş. Gör. Taylan Balcıoğlu "Egzersiz ve Spor Fizyolojisi" isimli çalışması ile alanında en iyi sözel bildiri ödülünü almıştır.

Öğretmen Sağlık Paneli

01 Aralık 2022 Saat 15:49

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ,Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Öğretmen Sağlık Paneli , İl Sağlık Müdür Yardımcısı , ilçe müdürleri ve öğretmenlerin katılımıyla ve panelistler Uzm. Dr.

TÜSF - Alaattin Fırat Şentürk Hentbol 1. Ligi

30 Kasım 2022 Saat 17:09

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu İstanbul İl Koordinasyon Kurulu'nun önerisi ve Federasyonun onayı ile, son olarak Fenerbahçe Üniversitesi olmak üzere üniversitelerde uzun yıllar SKS Daire Başkanlığı ve Öğrenci Dekanlığı yapmı

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Y. Koç ve Kulüp Yöneticilerinden Üniversitemize Ziyaret

26 Kasım 2022 Saat 12:08

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Y. Koç, Başkan Vekili ve Kulüp Sözcüsü Erol Bilecik, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Okan Üniversitemize ziyaret gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Ataşehir yerleşkesinde gerçekleşen ziyarette, Mütevelli

TÜSF İstanbul İl Koordinasyon Kurulu Seçimleri Yapıldı

24 Kasım 2022 Saat 09:49

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay ve İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu’nun başkanlık ettiği İstanbul İl Koordinasyon Kurulu seçimleri 53 üniversitenin katıl