Yaşam Kalitesi ve Sağlıklı Beslenme

27 Mayıs 2020 Saat 11:46

Günümüzde birçok alanda olduğu gibi beslenme alanında da hızlı bir değişim ve hareketlilik yaşanmaktadır. Medya aracılığı ile hemen her gün tek bir besin,

Yabancı Diller Değerlendirme Sonuçları

22 Mayıs 2020 Saat 11:10

Fenerbahçe Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuran adayların değerlendirme sonuçları.

Yabancı Diller Ön Değerlendirme Sonuçları

20 Mayıs 2020 Saat 08:55

Fenerbahçe Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuran adayların sözlü giriş sınavı 21 Mayıs 2020 Perşembe günü saat 10:30’da Fenerbahçe Üniversitesi Ataşehir Yerleşkesinde yapılacaktır.

Sağlık Hizmetleri MYO Öğretim Görevlisi Değerlendirme Sonuçları

12 Mayıs 2020 Saat 15:07

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları

09 Mayıs 2020 Saat 22:55

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrolarına başvuran adayların giriş sınavları 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü saat 11:00’da Fenerbahçe Üniversitesi Ataşehir Yerleşkesinde yapılacaktır.

Doğru Beslenme İçin İpuçları

29 Nisan 2020 Saat 13:39

Beslenme canlılığın temel gereksinimlerinden biridir. Fizyolojik olduğu kadar psikolojik ve sosyal yönden de önemlidir. Beslenme işlevsel olarak besinlerin yenilip, içilmesiyle gerçekleştirilir. Yemek yeme insanı mutlu eden sosyal bir olaydı