FBU Jean Monnet Modülü Yaz Okulu

29 Nisan 2024 Saat 14:14

FBU Jean Monnet Modülü Yaz Okulu

I. Ulusal Marka Yönetimi Kongresi Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde gerçekleşti!

29 Nisan 2024 Saat 08:58

Uluslararası Öğrenci Buluşması Gerçekleştirildi.

26 Nisan 2024 Saat 13:58

Uluslararası Öğrenci Buluşması Gerçekleştirildi.

Uluslararası Öğrenciler Buluşması Gerçekleştirildi.

26 Nisan 2024 Saat 11:02

Uluslararası Öğrenciler Buluşması Gerçekleştirildi.

Eczacılık Fakültesi tarafından düzenlenen 5. Bilim Saati Etkinliğimiz Dr. İnci KURT CELEP in katılımı ile gerçekleşti.

24 Nisan 2024 Saat 15:28

Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı Düzenlenmiştir.

24 Nisan 2024 Saat 08:45

Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı Düzenlenmiştir.