Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezimiz Eğitimlere Başladı

27 Şubat 2020 Saat 13:17

Fenerbahçe Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi’nin spor, kültür-sanat, bilişim ve kişisel gelişim gibi çeşitli alanlarda eğitim programlarına katılmak ve bilgi almak için https://www.fbu.edu.tr/semliste adresini ziyaret e

Profesyonel Gelişim Workshop’u

21 Şubat 2020 Saat 14:03

AIAA-American International Accreditation Association, Fenerbahçe Üniversitesi , Educater ve Mc Graw Hill Education’ın işbirlikleriyle düzenlenen Profesyonel Gelişim Workshop’u

Çevrenin Genç Sözcüleri

20 Şubat 2020 Saat 14:54

Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya Bölümü öğrencileri “Çevrenin Genç Sözcüleri” yarışmasına katılıyor.

Siber Alan Çalışmaları Semineri

19 Şubat 2020 Saat 16:30

Fenerbahçe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen ve açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şahamet Bülbül

49.TEMÖB Etkinliği

19 Şubat 2020 Saat 15:29

Fenerbahçe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen 49. TEMÖB etkinliğine katıldı.

KALDER Proje Yönetimi Eğitimi

18 Şubat 2020 Saat 14:15

Üniversitemiz, KALDER’in üniversiteli öğrenci topluluğu olan GençKal üyelerine, öğrencileri iş dünyasına hazırlamak için verdiği proje yönetimi eğitimine ev sahipliği yaptı.