Üniversitemiz Öğretim Üyeleri Kahire Amerikan Üniversitesi’ndeydi

10 Mayıs 2019 Saat 14:32

Kahire Üniversitesi’nde uluslararası katılımla düzenlenen, MENA Bölgesi Toplum ve Kamu Politikaları çalıştayına Dr. Öğretim Üyelerimiz davet edildi ve sunumlarıyla katkıda bulundular.

Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi Nihai Değerlendirme Sonuçları

21 Mart 2019 Saat 14:34

Fenerbahçe Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi Kadrosu Sınavı Değerlendirme Sonuçları

Araştırma - Öğretim Görevlisi Kadroları Sınav Yeri ve Saati

13 Mart 2019 Saat 18:37

Fenerbahçe Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları ile sınav yeri bilgisi

Fenerbahçe Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

22 Şubat 2019 Saat 08:40

Üniversitemizin Akademik birimlerine öğretim elemanları ( Profesör, Doçent , Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına, Öğretim Görevlileri ve Araştırma Görevlileri ) alınacaktır.

Fenerbahçe Üniversitesi Hakkında

08 Mayıs 2018 Saat 10:05

Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından kurulmuş olan &#39 &#39 Fenerbahçe Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı&#39 &#39 , Yükseköğretim Kurulu’ndan Fenerbahçe Üniversitesi’nin kuruluş iznini alarak kamu tüzel kişiliğini kazan