İnsan Haklarının Korunmasında Devletlerin ve STK'ların Rolü

18 Aralık 2020 Saat 11:56

Fenerbahçe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Politika (UIPK) kulübü tarafından "İnsan Hakları Haftası” için düzenlenmiştir

İnsan Haklarının Film Söyleyişisi

16 Aralık 2020 Saat 08:41

2020 ABD Başkanlık Seçimleri Değerlendirmesi: Amerikan dış politikası ve Türk-Amerikan İlişkileri

01 Aralık 2020 Saat 18:16

Fenerbahçe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Politika Kulübü (UIPK) tarafından düzenlenen “2020 ABD Başkanlık Seçimleri Değerlendirmesi” etkinliği tüm öğrencilerin katılımıyla tamamlandı.