27 Ocak 2024 Saat 21:19

Haftalık Ders Programları

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Fatma Kanca 40. Mühendislik Dekanları Konseyi Toplantısına Katıldı.

30 Mayıs 2023 Saat 16:13

28 Ocak 2023 Saat 13:41

Tematik Ders Listesi Haftalık Ders Programları

50.TEMÖB (Türkiye Endüstri Mühendisliği Öğrencileri Buluşması) Etkinliği

20 Mayıs 2022 Saat 11:14

50. TEMÖB (Türkiye Endüstri Mühendisliği Öğrencileri Buluşması) “Pandemide Endüstri” teması ile 13-15 Mayıs 2022 tarihlerinde Fenerbahçe Üniversitesinin ev sahipliğinde İstanbul Kurtköy MBA Okullarında gerçekleştirilmiştir. Etk

Dr. Öğr. Üyesi Vecdi Emre LEVENT'e, BIGG Kapsamında Hibe Desteği

08 Mart 2022 Saat 10:27

Bilgisayar Mühendisliği Bölümümüzden Dr. Öğr. Üyesi Vecdi Emre LEVENT, TÜBİTAK’ın teknoloji ve yenilik odaklı olan iş fikirlerine hibe verdiği 1512 Girişimcilik Destek Programı (BiGG) kapsamında hibe almaya hak kazanmıştır.

Kurumsal Yazılım Geliştirme, Ürünleştirme ve Turkcell Genç Yetenek Programı

22 Aralık 2021 Saat 10:37

Fenerbahçe Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen, "Kurumsal Yazılım Geliştirme, Ürünleştirme ve Turkcell Genç Yetenek Programı" 20 Aralık Perşembe günü 621 numaralı derslikte gerçekleştirilmiştir.