Afet Durumlarında Bebek Beslenmesi Sempozyumu Gerçekleştirildi

03 Haziran 2024 Saat 13:17

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik ve Beslenme Diyetetik Bölümü tarafından düzenlenen “Afet Durumlarında Bebek Beslenmesi” Sempozyumu düzenlendi.

Haftalık Ders Programları

27 Ocak 2024 Saat 20:56

Haftalık Ders Programları

28 Ocak 2023 Saat 13:57

Tematik Ders Listesi Haftalık Ders Programları

Hemşirelik Bölümü "Okulda Sağlık Var" Projesini Gerçekleştirdi

06 Ocak 2022 Saat 21:11

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü üçüncü sınıf öğrencilerimiz Dr. Yağmur Şancı’nın danışmanlığında yürüttükleri “Okulda Sağlık Var” isimli projelerini MBA Okulları İstanbul Ümran

Farkındalık Senin Ellerinde

03 Kasım 2021 Saat 16:49

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından organize edilen “Farkındalık Senin Ellerinde” etkinliğini gerçekleştirdi.

Bulaşıcı Olmayan Hastalıklarda Fiziksel Aktivite ve Egzersiz Kitabı Yayımlandı

04 Eylül 2021 Saat 21:13