Fenerbahçe Üniversitesi ODTÜ Kariyer Planlama ve Araştırma Merkezi’nin Uluslararası Buluşmasında

10 July 2024 Wednesday

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), Kariyer Planlama ve Araştırma Merkezi'nin ev sahipliğinde düzenlenen, “Re-Shaping Career Planning: Bridging Gaps” etkinliği, Amerika Birleşik Devletleri,
Avrupa ve Türkiye'den üniversitelerin katılımıyla gerçekleşti. Üniversitemiz Kariyer Merkezi ve Mezunlar Ofisi’nin de yer aldığı bu önemli etkinlikte akademisyenler, öğrenciler ve kariyer danışmanları arasında değerli bir bilgi alışverişi ortamı oluşturdu.

Bu büyük etkinlik, kariyer planlaması alanında uluslararası iş birliği ve bilgi paylaşımına odaklanarak, sektördeki boşlukları kapatmayı hedeflerken, tüm katılımcılar kendi ülkelerindeki kariyer planlama stratejilerini tartışma ve karşılaştırma fırsatı buldu. Etkinlik boyunca sunulan paneller, katılımcılara kariyer gelişimi ve eğitimde yeni yönelimler konusunda derinlemesine bilgi sağladı. ODTÜ'nün kampüsünde gerçekleşen etkinlik de katılımcılar, farklı kültürlerden gelen perspektifleri bir araya getirerek, ayrıca kariyer planlaması alanında uluslararası bir bakış açısı kazanma şansını elde ettiler.

Habere Ait Görseller

Akademik İlan