Diyabet Gününde Sağlık Bilimleri Fakültesi Olarak Farkındalık Yarattık

16 November 2020 Monday

Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından 16 Kasım 2020 tarihinde Microsoft Teams canlı yayını üzerinden "2.Dünya Diyabet Günü" etkinliği gerçekleştirildi. Fenerbahçe Üniversitesi öğrencilerimizin ve birçok dış katılımcının canlı yayın üzerinden takip ettiği etkinlikte, Prof. Murat Hakan Terekeci tarafından “Diyabet ve Epidemiyolojisi” konusu ele alınırken, Prof. Dr. Muazzez Garipoğlu’nun moderatörlüğü ile mesleklerinde başarılarıyla söz edilen profesyonellerle “Diyabetle Eğitim ve Meslek Yaşamı” söyleşisi gerçekleştirildi. Kısa bir aranın ardından Uzm. Psk. Derya Toparlak tarafından “Diyabetin Psikolojik Yönü” tartışılırken, üniversitemizde görevli Dr. Öğr.Üyesi Şebnem Özkaya tarafından da “Diyabette Beslenme” konusu örnekleriyle ele alınmıştır. Etkinlikte yer alan tüm konuşmacılara teşekkür belgeleri online olarak iletilmiştir.

Etkinliği izlemek için tıklayınız.

Habere Ait Görseller

Dünya üniversite sıralama kuruluşu Times Higher Education (THE) tarafından 2019 yılında geliştirilen ‘’THE Impact’’ sıralama sisteminde geçtiğimiz yıl yer almaya başlayan üniversitemiz, bu yıl da yeni kategorilerde sıralamaya girme

Zenica Üniversitesi İle İkili İş Birliği Protokolü İmzalandı!

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhale İlanı

01 Temmuz - 05 Temmuz Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları