ENGELSİZ BAKIŞ

11 December 2020 Friday

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü tarafından organize edilen “Engelsiz Bakış” etkinliği 10 Aralık Perşembe günü tamamlandı. Öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen online etkinliğimizde “Engellilerde Spor” ve “Pandemi Sürecinde Engellilik” başlıklı konular ele alınmıştır. Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Pazarlama Direktörü Barış ERDİM, Sanko Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nevin ERGUN, 1907 Fenerbahçe Derneği- Tekerlekli Sandalye Basketbol Oyuncusu Mücahit GÜNAYDIN Engellilerde Spor ana başlığı altında konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Direktörü Belgin ÇETİN, Dr. Öğr. Üyesi Hülya SOYDAŞ ÇAKIR, Dr. Öğr. Üyesi Aymen BALIKÇI ve Ergoterapist Kath Smith ise Pandemi Sürecinde Engellilik ana başlığı altında konuşmalarını gerçekleştirdiler. Sürpriz Konuk olarak Beren SAAT etkinliğimize katılım gösterdi.

Dünya üniversite sıralama kuruluşu Times Higher Education (THE) tarafından 2019 yılında geliştirilen ‘’THE Impact’’ sıralama sisteminde geçtiğimiz yıl yer almaya başlayan üniversitemiz, bu yıl da yeni kategorilerde sıralamaya girme

Zenica Üniversitesi İle İkili İş Birliği Protokolü İmzalandı!

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhale İlanı

01 Temmuz - 05 Temmuz Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları