Dünya Radyo Günü Etkinliği

12 February 2021 Friday

Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen, TRT Radyo Programcısı Özden KAHRAMAN’ın konuk olarak katıldığı, Fenerbahçe Üniversitesi ve Ticaret Üniversitesi öğrencilerinin de katkılarının olduğu Dünya Radyo Günü etkinliği Dr. Öğretim Üyesi Erkan TURAN moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Etkinlikte Özden KAHRAMAN, radyonun evrimleşme süreci ve içeriklerinin şekillenmesi, radyoların kırsal kesimlerde ve köylerde önemi, iletişim araçları arasında radyonun yeri, radyoların bölgelerine göre hedef kitle ayrımı, Z kuşağı ile birlikte ortaya çıkan bireyselleşmiş yayın anlayışlarının radyo ve medyalarda etkileri, global dünyada radyonun etkileri ve podcastlerin hayatımıza girişi ve radyolardan farkları gibi konu başlıklarına değinerek dinleyicileri bilgilendirdi.

İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Özlem Özdemir ile Dr. Öğretim Üyesi Elif Başak Sarıoğlu'nun katılım gösterdiği; İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Beyza Ekşi ile Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Muhammet Burak Özkarpuzcu'nun katkı sağladığı etkinlik, radyonun yaşadığı evrimler nelerdir, radyonun geleceği podcast midir gibi merak edilen soruları cevaplayan KAHRAMAN’ın gençlere okuma kültürü ve zevk aldıkları konulara yönelmeleri konusunda tavsiyeleriyle son buldu.

Etkinliği izlemek için tıklayınız.

Dünya üniversite sıralama kuruluşu Times Higher Education (THE) tarafından 2019 yılında geliştirilen ‘’THE Impact’’ sıralama sisteminde geçtiğimiz yıl yer almaya başlayan üniversitemiz, bu yıl da yeni kategorilerde sıralamaya girme

Zenica Üniversitesi İle İkili İş Birliği Protokolü İmzalandı!

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhale İlanı

01 Temmuz - 05 Temmuz Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları