Diyetisyenler Günü Paneli: Covid-19 Sürecinde Sürdürülebilir Beslenme

27 May 2021 Thursday

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından organize edilen “Diyetisyenler Günü Paneli: Covid-19 Sürecinde Sürdürülebilir Beslenme” etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlik; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahamet Bülbül Beslenme, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu ile Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şebnem Özgen Özkaya’nın açılış konuşmaları ile başladı.

İletişim Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ebru Güzel moderatörlüğünde gerçekleşen etkinliğe ilk konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Emine Aksoy; “Covid-19’un Sürdürülebilir Beslenme ve Besin Güvencesine Etkileri” başlığı altında detaylı bilgilendirmelerde bulundu. Etkinliğin devamında sözü alan Dr. Dyt. Berat Nursal Tosun; “Covid-19 Sonrası Dünyada Sürdürülebilir Besin Üretim Sistemleri” başlığı altında sunumunu gerçekleştirdi.

Son konuşmacı olarak sözü alan Dr. Öğr. Üyesi Nesli Ersoy; “Covid-19 Süresince Sürdürülebilir Beslenme Hedefleri” konusuna değindi. Merak edilen soruların cevaplanmasının ardından etkinlik sona erdi.

Etkinliği izlemek için tıklayınız.

Öğrencimiz Utku Güller Hado Milli Takımında!

BASIN BİLDİRİSİ

22 Temmuz - 26 Temmuz Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi İstanbul Tercih Fuarındaydı!

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Azami Süreleri Dolan Öğrencilerin Ek Sınav Hakkı