Tüketme Takas Et!

23 Aralık 2021 Perşembe

Fenerbahçe Üniversitesi olarak Tohumluk Vakfı ile bir araya gelerek iklim krizine karşı biz de varız dedik ve 1. Potlaç Şenliği'mizi düzenledik. Etkinliğimizde hep birlikte "Tüketme Takas Et" ilkesiyle köy okullarına yardımda bulunduk.

TSP dersi kapsamında iklim krizine karşı düzenlediğimiz Potlaç Takas Şenliğinden elde ettiğimiz kitaplarımızı Hatay Yayladağı Çaksına Köyü İlköğretim Okuluna “yaşayan kütüphane” mottosuyla teslim ettik.

Bu güzel projede emeği geçen akademisyenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Abdalla A. İbrahim'den Nezaket Ziyareti

COMP104 - Information Technologies Course Exemption Exam.

COMP102 - Bilişim Teknolojileri Dersi Muafiyet Sınavı

Ön Lisans ve Lisans İngilizce Dersleri Muafiyet Sınavları Hk.

Fenerbahçe Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı