Tüketme Takas Et!

23 Aralık 2021 Perşembe

Fenerbahçe Üniversitesi olarak Tohumluk Vakfı ile bir araya gelerek iklim krizine karşı biz de varız dedik ve 1. Potlaç Şenliği'mizi düzenledik. Etkinliğimizde hep birlikte "Tüketme Takas Et" ilkesiyle köy okullarına yardımda bulunduk.

TSP dersi kapsamında iklim krizine karşı düzenlediğimiz Potlaç Takas Şenliğinden elde ettiğimiz kitaplarımızı Hatay Yayladağı Çaksına Köyü İlköğretim Okuluna “yaşayan kütüphane” mottosuyla teslim ettik.

Bu güzel projede emeği geçen akademisyenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

2021-2022 Bahar Yarıyılı Spor Bilimleri Seminer Sunumları

VI. Uluslararası Egzersiz ve Spor Psikolojisi Kongresi Başarıları