Fenerbahçe Üniversitesi 2022 - 2026 Stratejik Planı Yayımlandı!

07 January 2022 Friday

Üniversitemiz 2022-2026 Stratejik Plan çalışmaları, 10 Haziran 2021 tarihinde Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Emin ARAT’ın başkanlığında, Prof. Dr. Ş. Güniz KÜÇÜKGÜZEL, Prof. Dr. Ahmet SELAMOĞLU, Prof. Dr. Şahamet BÜLBÜL, Doç. Dr. Erdal ŞEN, Doç. Dr. Arzu Kader HARMANCI SEREN, Özer ASLIBAY ve Ece ÖZERAY'ın katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantı ile başlamıştır.

Tüm akademik ve idari birimler ile yüz yüze ve çevrimiçi yapılan görüşme ve toplantılarla birimlerden alınan bilgi ve geribildirimler ışığında stratejik planın temelleri oluşturulmuştur. 19 Eylül 2021 Pazar günü Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri Marmara Salonu'nda Üniversite ve Birim Stratejik Plan Komisyonu üyelerinin katılımı ile, Strateji Plan Komisyonu Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ş.Güniz KÜÇÜKGÜZEL, Koordinatörleri Doç. Dr. Erdal ŞEN ve Doç. Dr. Arzu Kader HARMANCI SEVEN’in “Stratejik Plan Çalışmaları ve Çalışma Takvimi” başlıklı sunumu ve çalışmalar ile Stratejik Plan Çalıştayı gerçekleştirilmiştir. Çalıştay etkinliğini takiben gerçekleştirilen toplantılarla birlikte Fenerbahçe Üniversitesi 2022-2026 Stratejik Plan çalışması Fenerbahçe Üniversitesi Senatosu'na arz edilmiştir.

Fenerbahçe Üniversitesi Strateji Geliştirme Komisyonu üyelerinin katılımıyla hazırlanan ve Fenerbahçe Üniversitesi Senatosu tarafından 21/12/2021 tarihinde gerçekleştirilen 049 sayılı toplantısında alınan 4 numaralı karar uyarınca kabul edilerek basımına karar verilmiştir.

Üniversitemizin ilk stratejik plan çalışmasının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

Fenerbahçe Üniversitesi 2022 - 2026 Stratejik Planına https://www.fbu.edu.tr/fbuhakkinda/506/2022-2026-stratejik-plan linkinden ulaşabilirsiniz.

DÜNYA EBELER GÜNÜ SEMPOZYUMU VE FETOSKOP TESLİM TÖRENİ

06 Mayıs - 10 Mayıs Radyo FBÜ Yayın Akışı