50.TEMÖB (Türkiye Endüstri Mühendisliği Öğrencileri Buluşması) Etkinliği

20 May 2022 Friday

50. TEMÖB (Türkiye Endüstri Mühendisliği Öğrencileri Buluşması) “Pandemide Endüstri” teması ile 13-15 Mayıs 2022 tarihlerinde Fenerbahçe Üniversitesinin ev sahipliğinde İstanbul Kurtköy MBA Okullarında gerçekleştirilmiştir.

Etkinliğin açılış konuşmaları Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Şükriye Güniz KÜÇÜKGÜZEL ve Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Esen GİRİT TÜMER tarafından gerçekleştirilmiştir. Üç gün boyunca süren etkinlik kapsamında Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden etkinliğe katılan Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri ile farklı sektörlerden, alanında uzman üst düzey yöneticilerin ortak bir platformda buluşmaları sağlanmıştır. Düzenlenen workshop, mülakat simülasyonu ve vaka analizi yarışmalarında öğrencilerin akademik becerilerini geliştirmelerinin yanı sıra bilgi alışverişinde bulunmaları, Türkiye ve dünyadaki güncel gelişmelerden haberdar olmaları, kariyer yolculuklarına yön verebilmeleri ve iş hayatı ile ilgili pratik bilgileri edinebilmeleri amaçlanmıştır.

Habere Ait Görseller

Dünya üniversite sıralama kuruluşu Times Higher Education (THE) tarafından 2019 yılında geliştirilen ‘’THE Impact’’ sıralama sisteminde geçtiğimiz yıl yer almaya başlayan üniversitemiz, bu yıl da yeni kategorilerde sıralamaya girme

Zenica Üniversitesi İle İkili İş Birliği Protokolü İmzalandı!

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhale İlanı

01 Temmuz - 05 Temmuz Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları