08 Haziran 2022 Çarşamba

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri Avrupa Birliği'nin Yeşil Mutabakat (Green Deal) anlaşmasına destek sağlayacak bir projeye imza attılar. Öğrencilerin "Geleceğe Enerjin Kalsın" başlığı altında gerçekleştirdiği projede, iklim krizi ile ilişkili sloganları Caddebostan sahiline asıp, bu konuda insanların farkındalığını arttırdılar.

Öğrencilerimizi çevreye ve sürdürülebilir enerjiye duyarlı bir toplumsal sorumluluk etkinliği yaptıkları için tebrik ediyoruz.

Fenerbaçe Üniversitesi 2022-2023 Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru Takvimi

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Müsabaka Sonuçları