08 Haziran 2022 Çarşamba

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri Avrupa Birliği'nin Yeşil Mutabakat (Green Deal) anlaşmasına destek sağlayacak bir projeye imza attılar. Öğrencilerin "Geleceğe Enerjin Kalsın" başlığı altında gerçekleştirdiği projede, iklim krizi ile ilişkili sloganları Caddebostan sahiline asıp, bu konuda insanların farkındalığını arttırdılar.

Öğrencilerimizi çevreye ve sürdürülebilir enerjiye duyarlı bir toplumsal sorumluluk etkinliği yaptıkları için tebrik ediyoruz.

Jean Monnet Modülü (FBU.PROHREU)

Spor Bilimleri Fakültesi'nden KASKF'ye Ziyaret

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı kadrolarına başvuran adayların ön değerlendirme sonuçları

Ek Özel Yetenek Sınavları Kayıtları Başladı!

Mezunlar Bilgi Sistemi