2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Müsabaka Sonuçları

21 Haziran 2022 Salı

29 Mayıs – 2 Haziran 2022 tarihleri arasında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde düzenlenen Türkiye Üniversiteler Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda Emir Yiğit, Erfan Adhamikouzehkonan ve Canbulat Dönmez isimli öğrencilerimizin oluşturduğu erkek takımımız Türkiye 3.sü olmuştur.

Jean Monnet Modülü (FBU.PROHREU)

Spor Bilimleri Fakültesi'nden KASKF'ye Ziyaret

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı kadrolarına başvuran adayların ön değerlendirme sonuçları

Ek Özel Yetenek Sınavları Kayıtları Başladı!

Mezunlar Bilgi Sistemi