Üniversitemizin akademik birimlerine; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanları alınacaktır.

21 Temmuz 2022 Perşembe

FBÜ Öğrencileri İçin Uygun Yurt Seçenekleri!

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS MUAFİYET SINAVLARI BİLGİLENDİRMESİ

20-23 Yeterlilik Sınav Sonucu ve Ek kontenjan Sınav Duyurusu Hk.

Spor Bilimleri Fakültesi 3. Ek Özel Yetenek Sınavları Kayıtları Başladı!

6. Ulusal, 2. Uluslararası Temel Hemşirelik Bakımı Kongresi İkincilik Ödülü!