Fenerbahçe Üniversitesi TÖMER & Edebiyat Kulübü Okur Yazar Buluşmaları

30 December 2022 Friday

Fenerbahçe Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Üniversitemiz Edebiyat Kulübü iş birliği ile 26 Aralık 2022 tarihinde birincisi gerçekleştirilen Okur-Yazar Buluşmaları’nda kıymetli yazar Afşin KUM, Üniversitemizde öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz ile bir araya geldi.

Öğr. Gör. Egemen Ozan SÖNMEZ’in moderatörlüğünü gerçekleştirdiği söyleşide yazar Sıcak Kafa ve Kübra başlıklı romanları hakkında öğrencilerimizin ve akademisyenlerimizin sorduğu soruları yanıtladı. Söyleşide yazarın edebiyatı ve kaleme aldığı Sıcak Kafa romanından hareketle aynı isimle uyarlanan dizi hakkında sohbet gerçekleştirildi.

Etkinlik sanatçıya hediye ve teşekkür takdimi ile son buldu. Sanatkâr takdimin ardından söyleşiye katılan okurlarının kitaplarını imzaladı.

Habere Ait Görseller

Dünya üniversite sıralama kuruluşu Times Higher Education (THE) tarafından 2019 yılında geliştirilen ‘’THE Impact’’ sıralama sisteminde geçtiğimiz yıl yer almaya başlayan üniversitemiz, bu yıl da yeni kategorilerde sıralamaya girme

Zenica Üniversitesi İle İkili İş Birliği Protokolü İmzalandı!

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhale İlanı

01 Temmuz - 05 Temmuz Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları