33. Genç İletişimciler Yarışması’ndan Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne Birincilik Ödülü

25 September 2023 Monday

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Aydın Doğan Vakfı tarafından bu yıl 33’üncüsü düzenlenen, geleceğin medyasına yön verecek iletişimciler ile sektörün önde gelen isimlerini buluşturan Genç İletişimciler Yarışması’nın kazananları belli oldu.

Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinden Tuğba Doğan, Aytek Baskan, Serhan Bahdıak ve Orhan Batın Kılıç tarafından, Doç. Dr. Ebru Güzel ve Arş. Gör. Esra Pelin Güregen Dereboyu danışmanlığında hazırlanan “Farklıyı Say, Farkını Sev”, “Güçlü Kızlar, Güçlü Yarınlar” özel ödülünün sahibi oldu. Toplumsal Sorumluluk Projesi dersi kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe konuk olarak katılan Karin Öcal’ın ziyareti öğrenciler tarafından haberleştirerek, hayatın “farklı” boyutuna ışık tuttu. Görsel dal altında yer alan televizyon haberi, belgesel ve kısa film kategorilerinde verilen “Güçlü Kızlar, Güçlü Yarınlar” özel ödülüne hak kazanan tek çalışma olarak “Farklıyı Say, Farkını Sev”, Türkiye’nin ilk ve tek engelli paralimpik antrenörü Karin Öcal’ın sesi ile bedensel farklılıklara sahip olan bireylerin gündelik hayatta karşılaştıkları zorlukları ve ötekileştirme pratiklerini konu almakta.

Çalışmaya Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya Merkezi Instagram hesabı olan @fbumedyamerkezi’nden ulaşabilirsiniz.

Dünya üniversite sıralama kuruluşu Times Higher Education (THE) tarafından 2019 yılında geliştirilen ‘’THE Impact’’ sıralama sisteminde geçtiğimiz yıl yer almaya başlayan üniversitemiz, bu yıl da yeni kategorilerde sıralamaya girme

Zenica Üniversitesi İle İkili İş Birliği Protokolü İmzalandı!

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhale İlanı

01 Temmuz - 05 Temmuz Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları