Sporda Şiddetsiz İletişim Eğitim Semineri

23 November 2019 Saturday

T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projesi olan "Rakibine Jest Yap" kapsamında "Şiddetsiz İletişim Eğitim" konu başlığı altında gerçekleştirilen seminer, Fenerbahçe amatör şube sporcuları, altyapı sporcu, antrenör ve idarecilerin katılımıyla Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Maraton Tribünü'nde yapıldı.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt, Amatör Şubeler Koordinatörü Fikret Çetinkaya, Futbol Akademisi Genel Koordinatörü Serdar Dayat ve Voleybol Şubesi İdari Menajeri Abdullah Paşaoğlu'nun da katıldığı organizasyonda Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ece Baban da, "İstanbul TFF Gelişim Liglerinde sporda şiddetsiz iletişim" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

Futbol ve Nefret Söylemi, Futbol ve Şiddet İlişkisi, Fair-Play / Dürüst Oyun Anlayışı, Empati ile Anlamak gibi konu başlıklarının konuşulduğu panelde, Doç. Dr. Ece Baban şiddetsiz iletişimin spor alanındaki önemine dikkat çekti. Şiddetsiz İletişimi, evrensel insan duyguları ve ihtiyaçları üzerinden geliştirilen ve karşılıklı bağımlılık, empati ve birlik bilincine uzanan bir süreç dili olarak tanımlayan Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ece Baban, daha sonra sporcular tarafından yöneltilen soruları yanıtladı.

Habere Ait Görseller

Dünya üniversite sıralama kuruluşu Times Higher Education (THE) tarafından 2019 yılında geliştirilen ‘’THE Impact’’ sıralama sisteminde geçtiğimiz yıl yer almaya başlayan üniversitemiz, bu yıl da yeni kategorilerde sıralamaya girme

Zenica Üniversitesi İle İkili İş Birliği Protokolü İmzalandı!

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhale İlanı

01 Temmuz - 05 Temmuz Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları