İngilizce ve Bilişim Teknolojileri Dersleri Muafiyet Sınavı

20 October 2023 Friday

Sevgili Öğrenciler,

ENG101 / ENG105 İngilizce I, ENG103 Advanced English I ve COMP105 Bilişim Teknolojileri derslerinin muafiyet sınavları Blackboard Platformu'ndan çevrim içi yapılacaktır.

Sınava başlarken kameranızı açmanız, sınav boyunca yüzünüz görünür biçimde açık tutmanız, gözetmenlerin yönlendirmelerine ve sınav kurallarına uymanız gerekmektedir.

Muafiyet Sınavı Yapılacak Ders

Muafiyet Sınavı Tarihi

Muafiyet Sınavı Başlangıç Saati

Çevrim İçi Yapılacak Muafiyet Sınavının Platform Bilgisi

ENG101 - İngilizce I - Muafiyet Sınavı

ENG103 - Advanced English I - Exemption Exam

ENG105 - İngilizce I - Muafiyet Sınavı

COMP105 - Bilişim Teknolojileri - Muafiyet Sınavı

24 Ekim Salı

Blackboard

Çevrim içi sınavınıza bilgisayar üzerinden girilmesi önerilmektedir.

Destek taleplerinizi portal.fbu.edu.tr adresinden iletebilirsiniz.

Blackboard Platformu'na giriş yaparken desteğe ihtiyaç duymanız halinde departman olarak "Bilgi Teknlojileri-Sistem Destek" seçeneğini, Blackboard Platformu'na giriş yaptıktan sonra desteğe ihtiyaç duymanız halinde departman olarak "UZEM" seçeneğini seçmelisiniz.

Başarılar dileriz.

Dünya üniversite sıralama kuruluşu Times Higher Education (THE) tarafından 2019 yılında geliştirilen ‘’THE Impact’’ sıralama sisteminde geçtiğimiz yıl yer almaya başlayan üniversitemiz, bu yıl da yeni kategorilerde sıralamaya girme

Zenica Üniversitesi İle İkili İş Birliği Protokolü İmzalandı!

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhale İlanı

01 Temmuz - 05 Temmuz Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları