Fenerbahçe Üniversitesi'nde "Cumhuriyet'in 100. yılında Spor ve Fenerbahçe" paneli düzenlendi

Fenerbahçe Üniversitesi'nde

24 October 2023 Tuesday

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve Fenerbahçeli Sporcular Derneği iş birliği ile düzenlenen "Cumhuriyetin 100. yılında Spor ve Fenerbahçe" paneli üniversitenin konferans salonunda gerçekleştirildi.

Panele; Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Y. Koç, Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt, eski Yüksek Divan Kurulu Başkanı Sayın Vefa Küçük, Fenerbahçe Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Dr. Hüseyin Bozkurt, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. M. Emin Arat, Yüksek Divan Kurulu ve Kongre Üyeleri, sporcular, şube sorumluları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katılım gösterdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Fenerbahçeli Sporcular Derneği Başkanı Sayın Turgut Gür, Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Sayın Prof. Dr. Hülya Aşçı ve Rektörümüz Sayın Prof. Dr. M. Emin Arat ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Y. Koç açılış konuşmalarını gerçekleştirdi.

"Cumhuriyetin 100. yılında Sporun Yolculuğu ve Fenerbahçe Spor Kulübü" paneli Prof. Dr. Hülya Aşçı'nın moderatörlüğünde gerçekleşirken Prof. Dr. Esin Esra Erturan Öğüt, Doç. Dr. Efe Sıvış ve Fenerbahçe Spor Kulübü Tarih, Arşiv ve Müze Kurulu Başkanı Selman Arınç konuşmacı olarak yer aldı.

Panelin ardından "Geçmişten Geleceğe Sporcu Başarı Hikayeleri" konulu söyleşi ile devam edildi. Prof. Dr. Tuna Uslu'nun yönettiği söyleşide Fenerbahçe Spor Kulübü voleybolcuların Eda Erdem Dündar, Kürek Şubesi Sporcusu Elis Özbay, Yüzücü Kuzey Tunçelli, Kulübün en eski sporcu üyelerinden, eski atlet Turan Demirel, eski Yönetici ve atlet Turhan Şahin ile eski futbolcumuz Cem Pamiroğlu soruları yanıtladı.

Habere Ait Görseller

Dünya üniversite sıralama kuruluşu Times Higher Education (THE) tarafından 2019 yılında geliştirilen ‘’THE Impact’’ sıralama sisteminde geçtiğimiz yıl yer almaya başlayan üniversitemiz, bu yıl da yeni kategorilerde sıralamaya girme

Zenica Üniversitesi İle İkili İş Birliği Protokolü İmzalandı!

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhale İlanı

01 Temmuz - 05 Temmuz Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları