Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri Kapsamında "Cumhuriyetin Sağlık Kahramanlarından Yüzüncü Yılda Afet ve Acil Yardım Eğitimi" düzenlendi.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri Kapsamında

22 December 2023 Friday

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı tarafından 30.11.2023 tarihinde düzenlenen etkinlikte; İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından görevlendirilen AFAD ekibinden Özgür ÖZALTUN "Temel Afet Bilinci Farkındalık Eğitimi"Antalya İtfaiyesi'nden Sezgin KUŞ "Temel Yangın Bilgisi ve Yönetimi Eğitimi"Berat ÖZTABAK ve Merve ODA "Doğada Arama ve Kurtarma Eğitimi", paramedik Murat ÖNTEMEL ve Anıl SAYGILI "Sahadan Acil Vakalar Sunumu ve Vaka Tartışmasıbaşlıklı konuşmalarını gerçekleştirdi. Eğitim sunumlarının yanı sıra üniversitemizde, deprem ve yangın tatbikatı başarıyla gerçekleştirilerek öğrenciler, akademik ve idari personeller binadan güvenli bir şekilde tahliye edildi.

Habere Ait Görseller

Dünya üniversite sıralama kuruluşu Times Higher Education (THE) tarafından 2019 yılında geliştirilen ‘’THE Impact’’ sıralama sisteminde geçtiğimiz yıl yer almaya başlayan üniversitemiz, bu yıl da yeni kategorilerde sıralamaya girme

Zenica Üniversitesi İle İkili İş Birliği Protokolü İmzalandı!

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhale İlanı

01 Temmuz - 05 Temmuz Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları