Fenerbahçe Üniversitesi Öğrencileri Fenerbahçe Müzesi’ni Gezdi

16 December 2019 Monday

Üniversitemiz öğrencileri, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde bulunan Fenerbahçe Müzesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Burada Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün balmumumdan birebir heykelini görme fırsatı bulan öğrenciler, Fenerbahçe Spor Kulübü Müze Müdürü Alp Bacıoğlu’nun da eşlik ettiği gezide Fenerbahçe tarihi ve Türk spor tarihi hakkında bilgi aldı.

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kazandığı 28 Türkiye şampiyonluğunun kupaları dahil çeşitli branşlarda alınmış ödüllerle ilgili birçok soru soran, eski biletleri, eski formaları ve eski fotoğrafları da dikkatlice inceleyen öğrenciler; Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kuruluş gününü ve Kurbağalıdere’den Kurtuluş Savaşı için silah kaçırma konularını aktaran canlandırmaları da ilgiyle takip ettiler.

Habere Ait Görseller

Dünya üniversite sıralama kuruluşu Times Higher Education (THE) tarafından 2019 yılında geliştirilen ‘’THE Impact’’ sıralama sisteminde geçtiğimiz yıl yer almaya başlayan üniversitemiz, bu yıl da yeni kategorilerde sıralamaya girme

Zenica Üniversitesi İle İkili İş Birliği Protokolü İmzalandı!

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhale İlanı

01 Temmuz - 05 Temmuz Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları