“Şehir Güvenliği” Sempozyumu

06 January 2020 Monday

Polis Akademisi ve Türkiye Belediyeler Birliği işbirliğinde düzenlen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşmasını yaptığı “Şehir Ve Güvenlik Sempozyumu”na Fenerbahçe Öğretim Üyeleri Doç.Dr. Ece Baban ve Doç. Dr. Özlem Özdemir de birer bildiriyle katkıda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Ana Bina Toplantı Salonunda Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat OKTAY, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Şükrü KARATEPE, İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma ŞAHİN, İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri ERDİL, Emniyet Genel Müdürü Mehmet AKTAŞ, Polis Akademisi Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK, Türkiye Belediyeler Birliği Üyeleri, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları ve Daire Başkanları, akademisyenler ve basın mensupları katıldı.

Sempozyumda, “Güvenlik ile Birlikte Düşünmek”, “Güvenlik, Şiddet ve Kitlesel Olayların Yarattığı Sonuçlar ve Toplum”, “Yerel Yönetimler ve Güvenliği”, “Güvenlik Bağlamında Göç ve Suç İlişkisi”, “Teknoloji ve Şehir Güvenliği” ve “Kentsel Alanda Suç ve Korku İlişkisi” konuları ele alındı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşen Sempozyumda Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Üyeleri Doç.Dr. Ece Baban Risk Toplumunun İmalatında Sosyal İnşacılık ve Güvenlik ve Tehdit Algısı; Doç. Dr. Özlem Özdemir ise İnsani Güvenlik Açısından Güvenli Şehirler İnşa Etmek konularında sunumlarını gerçekleştirdi.

Habere Ait Görseller

Dünya üniversite sıralama kuruluşu Times Higher Education (THE) tarafından 2019 yılında geliştirilen ‘’THE Impact’’ sıralama sisteminde geçtiğimiz yıl yer almaya başlayan üniversitemiz, bu yıl da yeni kategorilerde sıralamaya girme

Zenica Üniversitesi İle İkili İş Birliği Protokolü İmzalandı!

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhale İlanı

01 Temmuz - 05 Temmuz Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları