İhale İlanları

Fenerbahçe Üniversitesi Dijital Ajans Hizmeti İhale Duyurusu

17 Temmuz 2023 Saat 10:07

Fenerbahçe Üniversitesi Dijital Ajans Hizmeti İhale Duyurusu Fenerbahçe Üniversitesi Dijital Ajans hizmet alımı işi için Vakıf Yükseköğretim Kurumları İhale Yönetmeliği ‘nin 16. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecekt

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhalesi

13 Nisan 2021 Saat 14:40

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhalesi Duyurusu

İletişim fakültesi Medya Merkezi İhalesi

05 Nisan 2021 Saat 12:48

Fenerbahçe Üniversitesi İletişim fakültesi Medya Merkezi İhalesi işi için Vakıf Yükseköğretim Kurumları İhale Yönetmeliği ‘nin 16. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Bilgi Teknolojileri Direktörlüğü Sertifikasyon ve Danışmanlık Alımı İhalesi

05 Nisan 2021 Saat 11:32

Fenerbahçe Üniversitesi Bilgi Teknolojileri Direktörlüğü Sertifikasyon ve Danışmanlık alımı işi için Vakıf Yükseköğretim Kurumları İhale Yönetmeliği ‘nin 16. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Bilgi Teknolojileri Direktörlüğü Bilişim Malzemeleri Alımı İhalesi

05 Nisan 2021 Saat 11:12

Fenerbahçe Üniversitesi Bilgi Teknolojileri Direktörlüğü Bilişim İhalesi işi için Vakıf Yükseköğretim Kurumları İhale Yönetmeliği ‘nin 16. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Maket ve Sarf Malzemesi Alımı İhalesi

22 Mart 2021 Saat 12:47

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Maket ve Sarf Malzemesi Alımı İhalesi işi için Vakıf Yükseköğretim Kurumları İhale Yönetmeliği ‘nin 16. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.