Duyurular

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı kadrolarına başvuran adayların ön değerlendirme sonuçları

08 Ağustos 2022 Saat 15:58

Ek Özel Yetenek Sınavları Kayıtları Başladı!

03 Ağustos 2022 Saat 09:22

Ek Özel Yetenek Sınavları Kayıtları Başladı!

Mezunlar Bilgi Sistemi

29 Temmuz 2022 Saat 16:11

Fenerbahçe Üniversitesi Mezunlar Birimi, üniversite ve mezunlar arasındaki iletişimi ve iş birliğini güçlendirerek ortak fayda yaratmak, mezunlar arası dayanışmayı artırmak, öğrencilerin bireysel ve akademik birikimine katkı sağlamak, ku

Üniversitemizin akademik birimlerine; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanları alınacaktır.

21 Temmuz 2022 Saat 08:30

Fenerbahçe Üniversitesi İngilizce Yeterlilik Sınavı Hakkında

19 Temmuz 2022 Saat 16:28

Fenerbahçe Üniversitesi İngilizce Yeterlilik Sınavı Hakkında

Doç. Dr. Özlem Özdemir’in “Salgın Sürecinde Düzensiz Göçmen Botlarına Müdahale Yöntemleri” başlıklı yazısı “Covid-19 Politikaları ve Kolluk” başlıklı kitapta yayınlandı.

04 Temmuz 2022 Saat 13:06

Afrika Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Özlem Özdemir’in “Salgın Sürecinde Düzensiz Göçmen Botlarına Müdahale Yöntemleri” başlıklı yazısı “Covid-19 Politikaları ve Kolluk” başlıklı kitapta