Milli Taekwondocu Sude Yaren Uzunçavdar, 3. kez Avrupa Şampiyonu Oldu!

12 Aralık 2023 Saat 10:44

Romanya'nın başkenti Bükreş'te yapılan 2023 Avrupa Ümitler Taekwondo Şampiyonası’nda 73 Kg'da yarışan Spor Bilimleri Fakültesi, Spor Yöneticiliği bölümü öğrencimiz Sude Yaren Uzunçavdar finalde Hırvat rakibini yenerek 3. kez Avrupa

II. Bilim Saati Etkinliği Üsküdar Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümü öğretim üyesi ve TRGENMER direktörü Dr. Öğretim Üyesi Cihan TAŞTAN'ın değerli katılımıyla gerçekleşti.

05 Aralık 2023 Saat 10:49

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri kapsamında Fenerbahçe Üniversitesi, IQ Partners Teknoloji eğitim ve Ar-Ge Danışmanlık, Business World Global iş birliğiyle, Ar-Ge İnovasyon Zirvesi gerçekleştirildi.

05 Aralık 2023 Saat 10:45

Fenerbahçe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve Afet ve Acil Durum Eczacılığı (ADEC) Derneği iş birliğiyle, “2. Afet ve Acil Durumlarda Eczacılık Hizmetleri Sempozyumu” gerçekleştirilmiştir.

22 Kasım 2023 Saat 10:02

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından “Shaping Tomorrow's Healthcare: Unveiling the Impact of Artificial Intelligence in Nursing – Are We Ready” konulu etkinlik gerçekleştirildi

20 Kasım 2023 Saat 10:29

İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen, “Cumhuriyetin 100. Yılında Kurtuluş Savaşı Filmleri Afiş Sergisi” Fenerbahçe Üniversitesi Sergi Salonunda ziyaretçilere açıldı.

20 Kasım 2023 Saat 09:25