Spor Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Sportif Performans Testlerinde Güncel Teknolojiler” başlıklı uygulamalı eğitim gerçekleştirilmiştir.

16 Ocak 2024 Saat 08:59

Eczacılık Fakültesi Farmasötik Toksikoloji Öğretim üyesi Prof. Dr. Türkan Yurdun'un katkılarıyla ‘Cumhuriyetin 100. Yılında Tıp Dalları Tarihçesi’ kitabında ‘Eczacılık Tarihçesi’ konulu kitap bölümü hazırlandı.

08 Ocak 2024 Saat 11:04

Eczacılık Fakültesi 2. Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleştirildi.

08 Ocak 2024 Saat 09:30

Eczacılık Fakültesi 2. Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleştirildi.

“Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası” kapsamında İstanbul Diyalog Müzesi Ziyareti

08 Ocak 2024 Saat 09:10

Öğrencilerimiz Spor Etkinlikleri Dersinde İlkokul Öğrencileri İle Bir Araya Geldi

29 Aralık 2023 Saat 14:44