Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümü 3. sınıf öğrencilerimiz, TOGEMDER Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerine Sağlık Eğitimi vermişlerdir.

04 Haziran 2024 Saat 16:22

Fenerbahçe Üniversitesi ve Pharmetic Girişimçi Eczacılar Derneği arasında Lisansüstü Eğitim ve Staj eğitimini içeren Eğitim-Öğretim işbirliği Protokolü imzalanmıştır.

04 Haziran 2024 Saat 14:48

Spor Müsabakalarına Katılım Sağlayan ve Başarı Gösteren Öğrencilerimize Ödülleri Düzenlenen Yemek Organizasyonu İle Takdim Edildi

03 Haziran 2024 Saat 13:26

Afet Durumlarında Bebek Beslenmesi Sempozyumu Gerçekleştirildi

03 Haziran 2024 Saat 13:17

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik ve Beslenme Diyetetik Bölümü tarafından düzenlenen “Afet Durumlarında Bebek Beslenmesi” Sempozyumu düzenlendi.

Kumar Bağımlılığı Sempozyumu

03 Haziran 2024 Saat 09:51