2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dijital Arşiv Bilgilendirme Toplantısı

27 Mayıs 2024 Saat 09:43

Ebelik Bölümü Ebeler Günü Sempozyumu ve Fetoskop Teslim Töreni Gerçekleştirildi.

24 Mayıs 2024 Saat 09:36

Üniversitemizin Dr. Öğr. Üyesi Mahdi Marzi EU COST aksiyonlarının çalışma gruplarına kabul almıştır.

23 Mayıs 2024 Saat 15:06

Kariyer Merkezi ve Mezunlar Ofisi tarafından 6-15 Mayıs 2024 tarihleri arasında Kariyer Günleri etkinliği düzenlendi.

23 Mayıs 2024 Saat 09:13

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Türkçe Programı tarafından organize edilen “Işık Alma Töreni” gerçekleştirildi.

23 Mayıs 2024 Saat 09:06

“Fenerbahçe Su Ürünleri Kooperatifi Üyelerinin Sağlık Taraması ve Farkındalığı” isimli projeyi Fenerbahçe Su Ürünleri Kooperatifi’nin işbirliği ile gerçekleştirdi.

22 Mayıs 2024 Saat 15:31