Fenerbahçe Üniversitesi Futbol Akademisi öğrencilerine yönelik fiziksel ölçüm testleri Spor Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Laboratuvarı'nda gerçekleştirildi.

28 Ağustos 2023 Saat 17:44

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. M. Emin ARAT, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Erol ÖZVAR'a nezaket ziyaretinde bulundu.

28 Ağustos 2023 Saat 16:56

Bisiklet Takımımız Türkcell Granfondo yarışına katıldı.

22 Ağustos 2023 Saat 10:46

Bisiklet Takımımız Türkcell Granfondo yarışına katıldı.

Üniversitelerarası Masa Tenisi Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden öğrencimiz Gülpembe Özkaya’ya teşekkür ederiz.

22 Ağustos 2023 Saat 10:43

Üniversitemiz öğrencisi Gülpembe Özkaya Üniversiteler Dünya Şampiyonası’nda!

18 Temmuz 2023 Saat 10:58

Üniversitemiz öğrencisi Gülpembe Özkaya Üniversiteler Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecektir.

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü Sunumları Gerçekleşti

14 Temmuz 2023 Saat 20:07