Afet Sonrası Çocuklara Psikososyal Destek Eğitici Eğitimi için TÜBİTAK'tan Tam Destek Geldi

19 Haziran 2023 Saat 16:10

Kampçılık Kulübü Öğrencileri Ercova Yaylası’nda Doğa ile Buluştu

15 Haziran 2023 Saat 13:43

Kampçılık Kulübü Öğrencileri Ercova Yaylası’nda Doğa ile Buluştu

30 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa’da düzenlenen Üniversitelerarası Tenis Bölgesel Ligi müsabakalarında üniversitemizi temsil eden öğrencilerimize ve hocamıza teşekkür ederiz.

02 Haziran 2023 Saat 13:06

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Fatma Kanca 40. Mühendislik Dekanları Konseyi Toplantısına Katıldı.

30 Mayıs 2023 Saat 16:13

Su Sporları Kampı başarı ile tamamlandı

29 Mayıs 2023 Saat 09:46

Su Sporları Kampı başarı ile tamamlandı

Eczacılık Fakülteleri Dekanlar Konseyi Toplantısı Konya'da gerçekleşti.

26 Mayıs 2023 Saat 09:27

Eczacılık Fakülteleri Dekanlar Konseyi Toplantısı Konya'da gerçekleşti.