Erkek Voleybol Takımımızın Yükselme Başarısı

16 Mayıs 2023 Saat 09:06

Voleybol Erkek Ünilig 1. Lig'i ikincilikle tamamlayan öğrencilerimizi tebrik eder ve 5-12 Mayıs tarihleri arasında Ankara'da gerçekleşecek olan Süper Lig'e yükselme müsabakalarında başarılar dileriz.

Barkın Cönkeroğlu'ndan Üst Üste İki Başarı

16 Mayıs 2023 Saat 09:04

18. Uluslararası Aquamasters yüzme yarışında Aquapro kategorisinde yarışarak Üniversitemizi temsil eden öğrencimiz Barkın Cönkeroğlu, 1k yarışında üçüncü, 3k yarışında ise dördüncü olmuştur.

Atletizm Takımımız Türkiye Şampiyonası'nda

15 Mayıs 2023 Saat 17:20

5-7 Mayıs 2023 tarihleri arasında Manisa'da düzenlenen Türkiye Üniversiteler Atletizm Şampiyonası'nda Üniversitemizi temsil eden öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kadın Basketbol Takımımız 3x3'te

15 Mayıs 2023 Saat 17:19

28-30 Nisan 2023 tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen Ünilig 3x3 Basketbol müsabakalarına katılarak Üniversitemizi temsil eden sporcularımıza teşekkür ederiz.

Karate Takımımızın Başarıları

15 Mayıs 2023 Saat 17:17

Ünilig Karate Türkiye Şampiyonası'nda, öğrencilerimizden Elif Hilal Ayar 68 kiloda Türkiye Üçüncüsü, Serdar Kapucuoğlu 84 kiloda Türkiye Üçüncüsü ve Hamza Kör +84 kiloda Türkiye Üçüncüsü olma başarısını elde etmişlerdir.

İletişim Fakültesi Öğretim Üyemiz Doç.Dr. Özlem Özdemir, Jandarma ve Sahil Güvenlik Sempozyumu’nda “Dijital Göç” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

08 Mayıs 2023 Saat 16:53