Sporda Yetenek Seçimi Dersi Ölçümleri MBA Okulları’nda Yapıldı

29 Aralık 2022 Saat 13:16

Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü dersi olan ve Dr. Öğr. Üyesi Serkan Esen tarafından yürütülen Sporda Yetenek Seçimi dersinin uygulaması MBA Okulları’nda yapıldı. Arş. Gör. Fatih Koçak ve Mırmohammadhadı Mousavıl

LEE-2022-2023 İç Hastalıkları Hemşireliği Güz Yarıyılı Seminerleri

27 Aralık 2022 Saat 16:19

LEE-2022-2023 İç Hastalıkları Hemşireliği Güz Yarıyılı Seminerleri

Rektörümüz Sayın Prof.Dr. M.Emin ARAT ,Galatasaray Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. E.Ertuğrul KARSAK nezaket ziyaretinde bulundu. Her iki Üniversite arasında işbirliği olanaklarını görüştüler.

27 Aralık 2022 Saat 14:39

“Televizyonda Spor Haberciliği” Etkinliği, FB TV Genel Müdürü Tunç Elibol’un Katılımıyla Gerçekleşti

22 Aralık 2022 Saat 13:52

İletişim Fakültesi Yeni Medya ve İletişim bölümü tarafından düzenlenen “Televizyonda Spor Haberciliği” başlıklı etkinlik, Fenerbahçe TV Genel Müdürü Tunç Elibol’un katılımıyla, çarşamba günü saat 11:00’de B412 numaralı s

Eczacı Gençlik Buluşması 2022

16 Aralık 2022 Saat 15:52

İstanbul Eczacı Odası Gençlik Komisyonu tarafından düzenlenen Eczacı Gençlik Buluşması 2022'de Eczacılık Fakültesi öğrencilerimiz ve Dekanımız Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel Fakültemizi temsil ettiler.

Dr. Öğr. Üyesi Anıl Tosun ve Dr. Öğr. Üyesi Hülya Soydaş Çakır'ın Ortak Çalışması Yayınlandı!

08 Aralık 2022 Saat 09:50

Dr. Öğr. Üyesi Anıl Tosun ve Dr. Öğr. Üyesi Hülya Soydaş Çakır çalışmalarını birlikte gerçekleştirdiği ‘’Universal design approach to analysis of physical environment for users with multiple sclerosis’’ başlıklı makale 30 K