Sınav Kaygısı & Sınav Kaygısı İle Başa Çıkma Önerileri

22 Haziran 2021 Saat 10:44

Fenerbahçe Üniversitesi Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sevinç Serpil Aytaç, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek öğrenciler için sınav kaygısı ile başa çıkma önerilerinde bulundu.

Fenerbahçe Masa Tenisi Takımları Namağlup Şampiyon

18 Haziran 2021 Saat 17:45

Fenerbahçe Masa Tenisi Takımları, Süper Lig’de Sezonu Namağlup Şampiyon Tamamladı

Yayın Komisyonu Toplantısı Gerçekleşti

18 Haziran 2021 Saat 13:05

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Ş. Güniz KÜÇÜKGÜZEL başkanlığından, dergi editörlerimizin katılımı ile Yayın Komisyonumuz bir araya geldi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Stajları Başladı

18 Haziran 2021 Saat 08:58

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri Ataşehir Medicana Hastanesi'nde staja başladı.

Stratejik Plan Çalışmaları

11 Haziran 2021 Saat 10:19

Üniversitemiz 2022-2026 Stratejik Plan Çalışmaları; 10.06.2021 tarihinde Üniversite Senato odasında Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Emin ARAT’ın başkanlığı ile başlamıştır.

Asil Özbay ile Dünyaya Yolculuk Söyleşisi

07 Haziran 2021 Saat 09:21

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından organize edilen “Asil Özbay ile Dünyaya Yolculuk Söyleşisi” gerçekleştirildi.