Türkiye’de Arşivciliğin Bugünü ve Yarını, Kadınların Arşivlerdeki Yeri Sempozyumu

09 Nisan 2021 Saat 14:58

10-11 Nisan 2021 tarihleri arasında, Kadın Eserleri Kütüphanesi ve Bilgi Merkezi Vakfı ile Beykoz Üniversitesi'nin ortaklaşa düzenlediği “Türkiye’de Arşivciliğin Bugünü ve Yarını, Kadınların Arşivlerdeki Yeri” başlıklı ulusal s

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Ön Değerlendirme Sonuçları

07 Nisan 2021 Saat 16:47

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları Açıklandı.

Kalkınma ve Barış İçin Dünya Spor Günü

06 Nisan 2021 Saat 20:17

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından, “Kalkınma ve Barış İçin Dünya Spor Günü” etkinliği düzenlendi.

DEMOKRASİ DUYURUSU

04 Nisan 2021 Saat 21:26

KAMUOYUNA DUYURU

Otizm Spektrum Bozukluğunun Farkında Ol

02 Nisan 2021 Saat 13:46

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında “Otizm Spektrum Bozukluğunun Farkında Ol” başlıklı etkinlik düzenlendi.

Kültürel Mirasta Prospektif Çalışmalar

01 Nisan 2021 Saat 08:57

Fenerbahçe Üniversitesi Kütüphane Direktörlüğü tarafından 57. Kütüphane Haftası kapsamında “Kültürel Mirasta Prospektif Çalışmalar” etkinliği düzenlendi.