12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü

12 Mart 2021 Saat 15:41

Fenerbahçe Üniversitesi tarafından “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” düzenlendi.

Tasarım, Mimarlık ve Mühendislik Dergisi Yayın Hayatına Başladı

11 Mart 2021 Saat 17:17

Fenerbahçe Üniversitesi Tasarım, Mimarlık ve Mühendislik Dergisi / Journal of Design, Architecture & Engineering (DAE) yayın hayatına başladı.

Bir Sanatçının Dünyaya ve Hayata Bakışı

08 Mart 2021 Saat 14:01

Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen, “Bir Sanatçının Dünyaya ve Hayata Bakışı” başlıklı panele sanatçı Serap AKSOY konuk olarak katıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlendi.

Sporda Kadın Olmak

08 Mart 2021 Saat 14:00

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi bünyesinde "Sporda Kadın Olmak" isimli etkinlik gerçekleştirildi.

Türkiye’de Kadına Biçilen Roller

08 Mart 2021 Saat 13:58

Fenerbahçe Üniversitesi Avrupa Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü iş birliğiyle hazırlanan, “Türkiye’de Kadına Biçilen Roller” isimli söyleşi gerçekleştirildi.

Güvenlik Çalışmaları Dergisi

02 Mart 2021 Saat 16:05

Güvenlik Çalışmaları Dergisi, Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Enstitüsü tarafından yılda iki defa basılı ve e-dergi formatında güvenlik kavramı ve güvenlikle ilişkili disiplinlerde yayın yapan akademik ve bilimsel bir dergidir.