Milli Sporcu Bursu Tanıtım Toplantısı

19 Şubat 2021 Saat 16:01

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle düzenlediği Milli Sporcu Bursu Tanıtım Toplantısı’na, Mütevelli Heyeti Başkanımız Dr. Hüseyin BOZKURT ve Rektörümüz Prof. Dr. M. Emin ARAT katıldı.

Dünya Radyo Günü Etkinliği

12 Şubat 2021 Saat 14:00

İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen, TRT Radyo Programcısı Özden KAHRAMAN’ın konuk olduğu, Fenerbahçe Üniversitesi ve Ticaret Üniversitesi öğrencilerinin de katkılarının olduğu Dünya Radyo Günü etkinliği Erkan TURAN moderatö

İngilizce Muafiyet Sınav Duyurusu

08 Şubat 2021 Saat 14:13

Bollywood Sinemasını Kamu Diplomasisi Bağlamında Yeniden İzlemek

08 Şubat 2021 Saat 09:53

Yeni Medya Bölümü Arş. Gör. Emre Meriç'in yazarlarından olduğu "Bollywood Sinemasını Kamu Diplomasisi Bağlamında Yeniden İzlemek: Bajrangi Bhaijaan Üzerine Bir İnceleme" başlıklı makale yayınlandı.

COVID-19’un Halk Sağlığı Sonuçları: Fiziksel Aktivite ve Spor İçin Çıkarımlar Paneli

08 Şubat 2021 Saat 09:47

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen “COVID-19’un Halk Sağlığı Sonuçları: Fiziksel Aktivite ve Spor İçin Çıkarımlar” konulu panel online olarak gerçekleştirildi.

Türkçe Seviye Tespit Sınavı Duyurusu

03 Şubat 2021 Saat 16:07

Türkçe seviye tespit sınavı hakkında bilgiler yayınlandı.