Bilinçli Teknoloji Kullanımı Semineri

08 Ocak 2021 Saat 11:30

Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Erhan AYBERK, Ataşehir Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde düzenlenen “Bilinçli Teknoloji Kullanımı” konulu seminere konuşmacı olarak katıldı.

Şiir Saatleri ve Kitap Buluşmaları

07 Ocak 2021 Saat 08:36

Fenerbahçe Üniversitesi Edebiyat kulübü ve kulüp danışmanı Öğr. Gör. Egemen Ozan SÖNMEZ’in de katkılarıyla iki haftada bir düzenlenen şiir etkinliklerinde seçilen şairler şiirleri ve hayatlarıyla birlikte anılmakta.

06 Ocak 2021 Saat 16:07

21 Aralık 2020 tarihinde ilan edilen Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi kadrolarına başvuran adayların ön değerlendirme sonuçları açıklandı

Bir Ekonomist Çığlık: Çifte Sömürü, Sürdürülemezlik ve Ekolojik Kıyamet

06 Ocak 2021 Saat 12:40

Yeni Medya Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ebru Güzel'in yeni makalesi "Bir ekonomist çığlık:Çifte Sömürü, Sürdürülemezlik ve Ekolojik Kıyamet" Marmara Üniversitesi Kadın ve Toplumsal Cinsiyet Araştırmaları Dergisi'nde yayınlandı.

2021-2022 Güz Yarıyılı Final Sınavlarına İlişkin Açıklama

06 Ocak 2021 Saat 12:07

2021-2022 Güz Yarıyılı Final Sınavlarına İlişkin Açıklama

Mülteciler ve Dijital Göç

05 Ocak 2021 Saat 12:22

İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr.Özlem ÖZDEMİR’in yeni kitabı “Mülteciler ve Dijital Göç” yayımlandı.